Heeft u vragen over producten of processen in de broodbakkerij? Kunt u ondersteuning gebruiken bij het verbeteren, vernieuwen of optimaliseren van uw (brood)kwaliteit? Wilt u mijn handen in combinatie met mijn brede kennis en ervaring inzetten voor het verbeteren van uw eigen bedrijfseconomisch resultaat? Neem dan contact met mij op.
Meesterboulanger Peter Bienefelt
e-mail: info@atelierdupain.nl
telefoon: 06 – 573 849 22
KvK: 65751272
BTW: NL144326061B01
Neem contact op met Atelier du Pain
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0000_Layer-9.jpg?resize=1024%2C560)
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0003_Layer-5.jpg?resize=1024%2C560)
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0001_Layer-8.jpg?resize=1024%2C560)
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0004_Layer-4.jpg?resize=1024%2C560)
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0005_Layer-3.jpg?resize=1024%2C560)
![](https://i0.wp.com/atelierdupain.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slider-fotostrip_0002_Layer-7.jpg?resize=1024%2C560)