De werkplaats van het brood.

In een atelier ontstaan onder handen van de meester de mooiste kunstwerken. Dat is in Atelier du Pain niet anders. Als Meester Boulanger help ik u graag een nóg beter brood te bakken. Een waar kunstwerk, in alle opzichten. Dit doe ik door middel van consultancy, productontwikkeling, training en kwaliteitsondersteuning.

Richemont Italia

Op uitnodiging van Richemont Italia is World Master Baker Peter Bienefelt, samen met Meester Boulanger Wietse Schiere en Coach Hans Som naar Brescia geweest om een Masterclass te geven over diverse producten, van zoet naar hartig . Gezamenlijk hebben we gebakken in...

Lees meer

Demonstratie WK producten op de IBA

Meteen na Spanje vloog Peter Bienefelt door naar de IBA in München om op de VIP avond van Rademaker een presentatie te geven. Hier demonstreerde hij de producten die hij heeft gemaakt tijdens de Masters de la Boulangerie in Parijs. Met deze producten sleepte Peter...

Lees meer

Peter Bienefelt geeft Masterclass in Spanje

Master Boulanger en World Master Baker Peter Bienefelt heeft deelgenomen aan het internationale bakkerijcongres Cetece in Palencia (Spanje). Peter gaf hier een masterclass voor 80 afgevaardigden van de Spaanse bakkerijbranche.

Lees meer

Interessant!

Op zoek naar meer informatie over de achtergrond van Peter Bienefelt? Kijk dan ook eens op deze websites:

BoulangerieTeam
Meester Boulanger

Volg ons op Twitter

Matthieu Walraven

‘Wil je een stap verder, daar waar de meeste ophouden, dan kan Peter daar een belangrijke rol in spelen’

Bastiën van Rosendaal

‘Peter heeft veel kennis van zaken en brengt dit op een prettige manier over op anderen. Met als doel het maximale er uit te halen.’

Vincent Derksen

‘Atelier du Pain is een uitstekende sparring-partner voor alle lagen van de organisatie’

Rust betekent aandacht. En dat betekent kwaliteit. Graag help ik u om wat u al doet slimmer of anders te doen, om uw vak nóg leuker en uw product nóg beter te maken. Samen komen we tot een optimaal eindresultaat. Rijst u mee met Atelier du Pain?

Contact:

Meester Boulanger Peter Bienefelt
06-57384922