De werkplaats van het brood.

In een atelier ontstaan onder handen van de meester de mooiste kunstwerken. Dat is in Atelier du Pain niet anders. Als Meester Boulanger help ik u graag een nóg beter brood te bakken. Een waar kunstwerk, in alle opzichten. Dit doe ik door middel van consultancy, productontwikkeling, training en kwaliteitsondersteuning.

Masters de la Boulangerie

De spanning stijgt met de dag en de druk is voelbaar. De komende dagen staat alles wederom in het teken van trainen, trainen en nog eens trainen. Na een lange periode van voorbereiden is het komende week dan eindelijk zover. Dan vertrekt Peter Bienefelt met zijn coach...

Lees meer

Masterclass de Quest

Maandelijks wordt er in de Quest een Meester in zijn vak geïnterviewd. Deze keer is Meester Boulanger Peter Bienefelt aan het woord.

Lees meer

Interessant!

Op zoek naar meer informatie over de achtergrond van Peter Bienefelt? Kijk dan ook eens op deze websites:

BoulangerieTeam
Meester Boulanger

Volg ons op Twitter

Matthieu Walraven

‘Wil je een stap verder, daar waar de meeste ophouden, dan kan Peter daar een belangrijke rol in spelen’

Bastiën van Rosendaal

‘Peter heeft veel kennis van zaken en brengt dit op een prettige manier over op anderen. Met als doel het maximale er uit te halen.’

Vincent Derksen

‘Atelier du Pain is een uitstekende sparring-partner voor alle lagen van de organisatie’

Rust betekent aandacht. En dat betekent kwaliteit. Graag help ik u om wat u al doet slimmer of anders te doen, om uw vak nóg leuker en uw product nóg beter te maken. Samen komen we tot een optimaal eindresultaat. Rijst u mee met Atelier du Pain?

Contact:

Meester Boulanger Peter Bienefelt
06-57384922