Ben je een ervaren boulanger met liefde voor het bakkersambacht? In februari 2021 openen Meester Boulanger Peter Bienefelt en zijn vrouw een gloednieuwe (desem)broodbakkerij in Rhoon. De World Master Baker kan wel wat extra handen gebruiken en dus zijn we op zoek naar een (zelfstandig werkend) boulanger.

Kennis en vaardigheden
Als boulanger kom je te werken in een geheel nieuw team onder leiding van de Meester Boulanger. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van (desem)brood en broodverwante producten tot een hoger niveau te tillen. Er wordt van je verwacht dat je je verdiept in verschillende processen. In de nieuwe ambachtelijke bakkerij staat niet alleen kwaliteit, maar ook openheid hoog in het vaandel.

Ambachtelijke bakkerij
Al onze producten worden dagelijks vers bereid in onze eigen bakkerij met open karakter. De degen kneden we een dag van tevoren voor de nachtrijs waarna we deze bakken onder toeziend oog van onze klanten. Dit houdt in dat zij letterlijk een kijkje in de keuken krijgen. De verse producten worden vervolgens verkocht in de aangrenzende winkel die is geopend van woensdag tot en met zaterdag.

Solliciteren?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, woonachtig in Rhoon (of omgeving), beschikbaar per medio februari (dinsdag tot en met zaterdag) en beschik je over:

  • minimaal een afgeronde opleiding MBO niveau 3 tot bakker
  • een sociaal karakter
  • oog voor de klant
  • motivatie en doorzettingsvermogen
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • de drive om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen?

Reageer dan op deze vacature en wie weet versterk jij ons team binnenkort! We zien je motivatie en cv graag tegemoet!