Product
Optimale recepturen zorgen ervoor dat gebakken producten in balans zijn qua smaak en eeteigenschappen. Bestaande producten behoren aan een bepaalde verwachting te voldoen. Maar bij nieuwe producten spelen weer andere dingen een rol. Wat zijn bijvoorbeeld de trends en waar vraagt de consument om? Samen gaan we het gesprek aan, keuren uw producten en bekijken waar we deze nog beter of lekkerder kunnen maken.
Proces
Wat is een goede procesvoering als het om brood bakken gaat? Zo snel mogelijk of juist in alle rust? Voor elk product bestaat een juist antwoord. Atelier du Pain ondersteunt de bakker en adviseert hem om de beste keuzes te kunnen maken. Samen bekijken we waar het proces slimmer, beter of leuker kan. Zo streven we naar procesoptimalisatie.
Training
Atelier du Pain maakt en geeft trainingen op basis van theorie en praktijk. Wilt u gezamenlijk technische aspecten onderzoeken, deze uitdiepen en u eigen maken? Samen maken wij een plan van aanpak.
- Consultancy
- Kwaliteitsondersteuning
- Productontwikkeling
- Productieplanning
- Productkeuring(en)
- Masterclasses
- Demonstratie(s)
- Training(en)
- Brood bakken op een Big Green Egg
Rust betekent aandacht. En dat betekent kwaliteit. Graag help ik u om wat u al doet slimmer of anders te doen, om uw vak nóg leuker en uw product nóg beter te maken. Samen komen we tot een optimaal eindresultaat. Rijst u mee met Atelier du Pain?
Contact:
Meester Boulanger Peter Bienefelt
06-57384922