Nieuws

Richemont Italia

Op uitnodiging van Richemont Italia is World Master Baker Peter Bienefelt, samen met Meester Boulanger Wietse Schiere en Coach Hans Som naar Brescia geweest om een Masterclass te geven over diverse producten, van zoet naar hartig . Gezamenlijk hebben we gebakken in...

Lees meer

Demonstratie WK producten op de IBA

Meteen na Spanje vloog Peter Bienefelt door naar de IBA in München om op de VIP avond van Rademaker een presentatie te geven. Hier demonstreerde hij de producten die hij heeft gemaakt tijdens de Masters de la Boulangerie in Parijs. Met deze producten sleepte Peter...

Lees meer

Peter Bienefelt geeft Masterclass in Spanje

Master Boulanger en World Master Baker Peter Bienefelt heeft deelgenomen aan het internationale bakkerijcongres Cetece in Palencia (Spanje). Peter gaf hier een masterclass voor 80 afgevaardigden van de Spaanse bakkerijbranche.

Lees meer

Masters de la Boulangerie

De spanning stijgt met de dag en de druk is voelbaar. De komende dagen staat alles wederom in het teken van trainen, trainen en nog eens trainen. Na een lange periode van voorbereiden is het komende week dan eindelijk zover. Dan vertrekt Peter Bienefelt met zijn coach...

Lees meer

Masterclass de Quest

Maandelijks wordt er in de Quest een Meester in zijn vak geïnterviewd. Deze keer is Meester Boulanger Peter Bienefelt aan het woord.

Lees meer

Training: ouderwets wordt trendy

Met onderscheidende producten en een goed verhaal kunnen bakkers uitblinken. Oergranen als spelt, emmer en eenkoorn bieden hiervoor uitgelezen kansen. Daarom organiseren we een tweedaagse workshop om te leren werken met oude granen.

Lees meer

The Big Green Egg Flavour Day

Op 19 juni vond de The Big Green Egg Flavour Day plaats op Landgoed ‘Heerlijk Mariënwaerdt’ in Beesd. Ook Meesterboulanger Peter Bienefelt was aanwezig om het bakken op een Big Green Egg tot een succes te maken.

Lees meer

Interessant!

Op zoek naar meer informatie over de achtergrond van Peter Bienefelt? Kijk dan ook eens op deze websites:

BoulangerieTeam
Meester Boulanger

Volg ons op Twitter

Rust betekent aandacht. En dat betekent kwaliteit. Graag help ik u om wat u al doet slimmer of anders te doen, om uw vak nóg leuker en uw product nóg beter te maken. Samen komen we tot een optimaal eindresultaat. Rijst u mee met Atelier du Pain?

Contact:

Meester Boulanger Peter Bienefelt
06-57384922