door Atelier du Pain | 16- sep - 2016
Vanaf woensdagavond 7 september brengt MAX 8 weken lang Smaakt naar meer op de buis (NPO1). In dit programma, gepresenteerd door André van Duin, krijgen de kijkers een smakelijk toetje voorgeschoteld: in elke aflevering wordt de voorgaande Heel Holland Bakt-aflevering...
door Atelier du Pain | 13- jun - 2016
Met onderscheidende producten en een goed verhaal kunnen bakkers uitblinken. Oergranen als spelt, emmer en eenkoorn bieden hiervoor uitgelezen kansen. Maar ouderwetse granen vergen wel een andere werk- en bereidingswijze. Hoe? Daar kom je achter tijdens de training...
door Atelier du Pain | 18- mei - 2016
Op 19 juni vond de The Big Green Egg Flavour Day plaats op Landgoed ‘Heerlijk Mariënwaerdt’ in Beesd. Ook Meesterboulanger Peter Bienefelt was aanwezig om het bakken op een Big Green Egg tot een succes te maken. The Big Green Egg Flavour Day is een...